Sådan planlægger du dit bryllup

Sådan planlægger du dit bryllup

oktober 6, 2019 Slået fra Af Redaktionen

Med den store dag inden for rækkevidde er du sikkert i fuld gang med bryllupsplanlægningen. Et bryllup skal ofte planlægges i god tid, så alle gæster har mulighed for at komme, samtidig med at du skal have styr på mad, lokale og meget andet.

Men er det svært at overskue, så kommer vi her med et par gode råd til, hvordan du får det hele til at hænge sammen. Det gælder både det praktiske og det økonomiske.

Billige forbrugslån: Hvad er dit budget?

Inden du kan planlægge noget, så er det vigtigt at kende til dit budget. For når det gælder et bryllup, så er pengene afgørende for, hvad der er muligt for dig. Når du planlægger dit budget, så er det altid en god idé at have øje for en buffer i dit budget. Der kan somme tider opstå nogle akutte komplikationer, som du er nødt til at kunne reagere på.

Er det svært at få budgettet til at række, så kan du overveje muligheden for et af de billige forbrugslån. Mange optager billige forbrugslån online, men disse kan komme til at koste dig mange penge i sidste ende. Der er nemlig høje renter på online forbrugslån, også selvom det hele virker trygt og overskueligt.

I stedet for bør du tage en snak med banken omkring mulighederne for billige forbrugslån. Er du studerende, så er SU-lånet den bedste mulighed for dig, men her kan du kun låne penge på månedsbasis. SU-lånet er den bedste mulighed for et billigt forbrugslån, hvis du er studerende.

Hvem skal med?

Når det kommer til gæsterne, så skal du gøre dig mange overvejelser i forhold til brylluppets størrelse. Det kan nemlig være svært at tilføje én gæst, da ens gæster ofte hænger sammen i grupper ud fra jeres relation til hinanden. Derfor skal du gøre det klart over for dig selv, hvor mange der skal med.

Ønsker du et mindre bryllup, men vil du gerne have alle din veninder med? Så kan du overveje, om kærester, børn og mænd skal blive hjemme. Hvis dette bliver konsekvent for dine veninder, så er der heller ingen tvivl om, at det bliver en festlig aften som i gamle dage.

Koncept

Nu kommer vi til alt det praktiske, men det behøver ikke være kedeligt, heldigvis. Du skal finde ud af, hvor jeres bryllup skal afholdes, og hvor meget I vil stå for selv. Vælger I alt holde det på en restaurant eller ude i byen, så kan I nøjes med bare at sige ja og nej til de forskellige muligheder på menuen.

Vælger I derimod et forsamlingslokale et sted, så er der mere arbejde til jer. Til gengæld vil et forsamlingslokale ofte være en noget billigere løsning, da du selv kan bestemme menuen og få hjælp i køkkenet fra bekendte.

Samtidig skal du finde et design til dine invitationer, så de ser indbydende ud og matcher temaet til jeres bryllup. Sørg altid for at få sendt disse ud i god tid, da mange har planer langt ude i fremtiden. Jo før du sender, desto flere kan komme og fejre jeres store dag.