Rene ruder i Ringsted og omegn

Rene ruder i Ringsted og omegn

oktober 2, 2019 Slået fra Af Redaktionen

Har du brug for en vinduespudser? Så er det jo nærliggende at lede i dit nærområde. Du behøver ikke at kigge så længe, inden du finder CL Polering i Ringsted. Her får du et kompetent og pålideligt firma, som rykker ud og pudser alle dine vinduer eller ordner andre serviceopgaver for dig, når du har brug for det.

Kontakt dem for et godt og uforpligtende tilbud på vores ydelser.

Hvem er CL Polering?

De er et professionelt servicefirma med stigende efterspørgsel, der kører på hele Sjælland. De dækker selvfølgelig også Ringsted og omegn.

De gør en dyd ud af at være et lokalt firma, selv om de dækker mange byer. Dermed får de et godt lokalt kendskab, der betyder, at kunderne kender dem og omvendt. Og de er rigtig godt kendt i Ringsted, hvor de har pudset og poleret ruder og vinduer i mange år.

Desuden har de et godt kendskab til de lokale vejrmæssige og trafikmæssige forhold, der kan have betydning for, hvordan dine vinduer skal rengøres og hvor hyppigt.

Kontakt dem, hvis du foretrækker en lokalkendt håndværker.

Få pudset vinduer af en professionel

Når de rykker ud på en opgave, så foregår det altid med en høj grad af faglig stolthed. De medbringer alt det fornødne specialudstyr, vi arbejder hurtigt og effektivt og de efterlader altid vores arbejdsplads pæn og ordentlig.

Først og fremmest leverer de vinduespudsning i høj kvalitet. Det er stadig deres kerneydelse, selv om de også tilbyder andre former for serviceydelser.

Man skal kunne se, at de har været der – på den positive måde.

Når vinduerne skal være strålende rene

Hvis du selv har prøvet kræfter med vinduespudsning, så har du nok oplevet, at det ikke er så let at få et rigtigt pænt resultat. Tit vil der opstå striber og tågede områder, som ikke er blevet pudset ordentligt.

Den kedelige oplevelse får du ikke, hvis du beder CL Polering om at komme at gøre det for dig. Når deres dygtige fagfolk har været på arbejde, så vil de efterlade dine ruder uden spor.

Deres store erfaring og professionelle tilgang til opgaven gør, at de har det rette håndelag, som er opbygget gennem mange tusinde poleringer.

De har de rette remedier, som de bruger på en opgave, og de har den fornødne rutine, der gør, at de løser enhver opgave til kundens og fagmandens tilfredshed.

Vil du gøre det selv, så skal du tage et kig på denne video

Miljøbevidste

De tænker naturligvis på, hvordan de behandler miljøet. Det gør de også, når de er ude på en opgave. De bruger for eksempel så lidt vand som muligt og så lidt sæbe og andre rensemidler som muligt. De vælger også de midler, der er så uskadelige som muligt. Selvfølgelig uden at gå på kompromis med deres faglige stolthed. Resultatet af deres arbejde skal selvklart stadig være helt tilfredsstillende.

Er miljøtanken også vigtig for dig, så kan du med god samvittighed vælge dem til at pudse dine vinduer eller klare andre opgaver på din matrikel.

De tilbyder naborabat

De tilbyder en særlig form for rabat, som de giver med glæde. De kalder den naborabat. Den går kort fortalt ud på, at du og dine gode naboer kan opnå en vis rabat, når I slår jer sammen om at få pudset vinduer af dem på det samme tidspunkt.

Sådan et fælles arrangement er til gavn både for jer og for dem. De sparer både kørsel og tid, når deres kunder ligger på stribe. Den besparelse kan så komme jer til gode. Alle, der tilmelder sig aftalen, kan opnå sådan en rabat. Det er jo også værd at tage med.

Det er en god måde at bruge sit gode naboskab på.