Pift 2019 lidt ekstra op

Pift 2019 lidt ekstra op

januar 28, 2019 Slået fra Af Redaktionen

Når et nyt år starter, fylder det ofte i manges tanker at forsøge at gøre det til noget særligt og ekstraordinært. Måske er det året, hvor der skal rejses mere, eller hvor man begynder at leve den livsstil, man længe har tænkt på. Det handler om at gøre det, som giver mening i hverdagen.

For selvom det sommetider virker som det mest naturlige, at man bare fortsætter i den samme rille som altid, så er det da sjovere, hvis man kan få gjort noget ved de ting, man går og drømmer om. Hvis du ikke kun vil tjekke live score, men faktisk også være på stadion selv, så gør noget ved det, og spring ud i det.

Selvfølgelig skal man også prioritere i hverdagen, for det er de færreste, som har penge og tid til at gøre fuldstændig, hvad de har lyst til hele tiden. Dog er mange ting mulige, hvis man planlægger og sætter dem lidt i system – og hvis man prioriterer de ting, som er vigtigst.

Rejs med dem du elsker

For mange mennesker holder det gamle H.C. Andersen-citat om ’at rejse er at leve’ faktisk meget godt. Det kan hurtigt blive lidt af en kliché, men der kan omvendt også være rigtig meget om snakken, for rejser giver nyt mod på livet som få andre ting. Så langt så godt, men man skal selvfølgelig også vælge de rejser, som giver bedst mening.

Ofte er det en god idé at vælge de rejsepartnere, man har det allerbedst med. Selvom man måske allerede bruger meget tid med kæresten, kan han eller hun sagtens være den person, man har det allersjovest med, når man skal rejse. Derfor skal man selvfølgelig gøre noget ved det i stedet for bare at lade det blive ved tanken.

Det kunne også være de gamle venner, som man gerne vil have et gensyn med på en speciel tur. Nogle har et ønske om at tage på fodboldtur sammen, imens det for andre giver mere mening at hive fat i rygsækken og tage på en af de ture, man aldrig fik taget, fordi studier, arbejde og andre ting kom i vejen.

Lev sundere og sjovere

Sundhed lyder i sig selv ikke supersjovt eller sexet, og for mange kan det være lidt af en dræber, at man skal forsøge at leve efter sundhedstips. Det handler dog ofte bare om fokus, og om at man vælger de ting, som igen giver mest mening for sig selv.

Kan man ikke døje hverken synet eller lugten af et klassisk fitnesscenter, så er det måske en anden motionsform, man skal lede efter. Det kunne være crossfit, hvor man bliver presset på en anderledes måde, og hvor man ofte har folk omkring sig til at motivere.

Det kunne også være en løbeklub, hvor man møder mennesker, som måske har haft samme udfordringer med at motivere sig selv. Det er samtidig en rigtig god måde at møde nye mennesker, hvis man eksempelvis er flyttet til en ny by eller bare gerne vil have nye bekendtskaber.