Gør julelegene ekstra sjove med sexlegetøj

Gør julelegene ekstra sjove med sexlegetøj

oktober 21, 2019 Slået fra Af Finn

Hvis der er ét tidspunkt, hvor folk her i landet drikker sig meget fulde er det til jul. Alle kender følelsen af at være fuld til julefrokost og skulle ud i en taxa eller lignende fordi, at det er for koldt til at gå og man er for fuld til at gå hjem. Når den tid nærmer sig kan man lige så godt begynde at planlægge at finde noget flot tøj at tage på.

For der vil være mange festlige begivenheder, hvor man kan nyde, at man på den måde kan se godt ud. Det kan også være, at der er en fra kontoret der er ret sød. Ham eller hende kan man lægge an på når det er julefrokost.

Hvis der er et tydeligt magtforhold imellem bør man dog altid som udgangspunkt lade være med at gøre dette. Den anden part kan hurtigt føle sig overvældet af ens tilnærmelser og det kan være svært at sige nej.

Derfor bør man som udgangspunkt altid kun være sammen med andre, hvis der ikke er noget udtalt magtforhold mellem parterne. Vil man vise sig som den sjove kollega kan man tage en sjov gave med til pakkelegen. Man kan tage et sex dukke med og se hvad folk siger.

Sjov til julefrokost kan ende i erotisk nydelse

Hvis man tager et buttplug eller en anden form for sexlegetøj med til julefrokosten vil man hurtigt vise sig som en frisk person. Man vil nok også gøre det ret tydeligt, at man selv er frisk på lidt af hvert. For det er de færreste kedelige typer i kæresteforhold der er friske nok til at tage et buttplug med til julefrokosten.

Hvis der er en fra økonomi der åbner pakken med dette sexlegetøj i kan du forsøge at fange vedkommendes øjne og se hvordan det bliver modtaget. Hvis der er en lille glæde at ane kan du se det som et godt tegn. For så kan det være, at er en person, som du efterfølgende skal opsøge.

Der er også mange andre typer af sexlegetøj du kan tage med til en julefrokost når der skal leges pakkeleg. En lille vibrator er også meget oplagt. Det er mere udbredt, at man har en vibrator, hvorfor det vil være langt mindre grænseoverskridende for folk at åbne denne pakke. Måske vil de endda være hurtige til at pakke den i tasken så de er sikre på, at de får den med hjem.

Kig på http://butplug.dk/ for at finde ud af hvor mange typer af sexlegetøj der rent faktisk findes.

Hold after party hos dig

Efter en julefrokost vil der ofte ske det, at der er dem der ønsker at tage videre mens der er andre der ikke ønsker at tage videre. Dem der tager videre er altid de sjoveste typer. Her kan du være hurtig og sige, at du holder after party. Du kan være hurtig til at sige, at alle er velkomne. Hvis der er en du er lun på kan du håbe, at vedkommende kommer med. Så kan du hive sexlegetøjet frem hvis vedkommende bliver efter de andre er gået.