De bedste tips til underholdning en kold vinteraften

De bedste tips til underholdning en kold vinteraften

december 3, 2018 Slået fra Af Redaktionen

Er du fan af bøger, Gin & Tonic og god afslapning på en kold vinteraften, men mangler du lidt inspiration til, hvad du kan foretage dig, når der er så meget at vælge imellem?

Så hæng på her. Vi har komponeret nogle af vores absolut bedste tips til, hvad du kan fordrive tiden med og ikke mindst berige dig med.

Der er lidt for enhver smag, og det er naturligvis op til dig, hvad du kaster dig over som det næste.

Det skriver Lånet.

Lad os starte stille og roligt. Regnen pisker mod ruden, og du kan mærke kulden trænger sig på. Skru en smule op for varmen, eller læg dig godt til rette under din dyne, som bare bliver tungere og tungere, som vintermånederne bliver mørkere og koldere.

Du trykker på fjernbetjeningen til dit TV, og du klikker på Netflix.

Her er alt, hvad du har behov for til de næste mange timer. Scroll lidt rundt i menuen. Har du set “How I met your mother?” Hvis du ikke har det, er det en serie, der fluks skal på skærmen. Er den bedre end “Friends”. Ja, det er den. Se den. Og lad bare det ene afsnit tage det andet, indtil du er nået til vejs ende af de ni sæsoner.

Poker for pokker – det holder stadigvæk

Ja ja. Du læste såmænd rigtigt. Poker. Online poker vel at mærke. Ikke live. Der kan der nemlig ikke være ret mange med.

Her spiller du mod spillere fra hele verden, som også har sagt ja til at vædde hele deres fede sparegris. Har du ikke prøvet det før, skal du nok starte lidt varsomt ud og måske ikke lige hæve hele beløbet fra din eller jeres fælles opsparing.

Det kan godt være, at din kone bliver en kende gnaven, når hun ser det. Så spil nu forsvarligt, og husk, at det skal være sjovt og ikke livsforandrende.

Poker holder stadigvæk 100 %. Selvom der måske ikke er lige så mange spillere, som der var for 15 år siden, hvor filmen “Rounders” var et hit – og Matt Damon spillede poker mod den ranglede KGB-russer, Teddy, er det stadig et skill game, som kun de få mestrer.

Jovist kan man vinde penge. Men at have konsistens i spillet kræver øvelse, matematisk snilde og is i maven. Det handler nemlig om ikke at lade sig styre af sine følelser.

Få motion foran skærmen

Ja, hvordan gør du nu lige det uden at se aerobics med en eller anden i tights, som gør dig forpustet på nul komma fem? Du dyrker da e-sport! Gamer, du ved. Finder dit spilleudstyr frem fra gemmerne og smider dit favoritspil på. Måske GTA eller FIFA? Ja da. Det er god underholdning, der kan vare ved.

Du har vist rigeligt at tage dig til de næste mange år. Så get cracking, og hyg dig. De mørke vinteraftener er pludselig blevet en kende sjovere og langt mere underholdende. Rigtig god fornøjelse, makker.