Brug din tid fornuftigt

Brug din tid fornuftigt

august 4, 2020 Slået fra Af Redaktionen

Det er ikke nogen hemmelighed, at langt de fleste mennesker ikke føler, at de har tid nok. Tid er noget, vi reelt set ikke kan gøre så meget ved, for der er kun 24 timer i døgnet. Dette står ikke til at ændre på. Men man kan gøre meget for at udnytte den tid, man har, bedst muligt, og man kan derfor bruge den fornuftigt. Det nytter ikke noget at spilde tiden, og man skal få så meget som muligt ud af den. Men der skal selvfølgelig også være plads til at slappe af. Det er også en måde at bruge tiden fornuftigt på. Mange kan godt lide at surfe på nettet, mens de slapper af, og hvis man er til det, så find den rette poker dug. Så bliver det en større fornøjelse at spille poker derhjemme i fritiden, og det er jo trods alt en god ting.

Benyt en kalender i hverdagen

Vil man give sig selv mulighed for at bruge tiden så fornuftigt som overhovedet muligt, så skal man naturligvis have sig en kalender. Hvis man bruger en kalender i det daglige, så bliver det ikke noget problem at få plads til det, man gerne vil. Og det er jo netop det, det handler om! Livet skal ikke bare være en sur tjans, hvor man skal alt muligt, som man dybest set ikke har lyst til. Hvis man f.eks. gerne vil blive bedre til at spille poker, så skal der bestemt også være plads til det i det daglige program. Der findes mange gode bøger omkring poker – og det er bare at give sig i kast med nogle af disse for at finde inspiration. Der skal naturligvis også være plads til de mere seriøse ting i tilværelsen, og der skal derfor sættes tid af til både arbejde, husholdning og lignenden.

Gør plads til det hele

Når man gør plads til det hele i hverdagen, så bliver livet bare meget mere helt. Livet er ikke, som de fleste går og tror, og det handler derfor ikke om at nå så hurtigt frem som overhovedet muligt. Man skal i stedet tage sig tid, for så får man også sig selv med. Hvis man planlægger sit liv i hverdagene, så bliver der helt bestemt plads til det hele. Så kan man sagtens give los i weekenderne, hvor der ikke nødvendigvis behøver at være en kalender, der skal styre tiden. En gang imellem er det også helt fantastisk at være impulsiv og bare gøre det, der lige dukker op i tankerne. Men det kræver naturligvis også mod at leve på den måde. De sjoveste ting sker altid, når vi tænker så lidt som muligt over det.